Картички за Рожден ден

Картички за Рожден ден. Поздравете ваш приятел за неговия рожден ден с картичка и пожелание, които може да споделите във фейсбук или изпратите по e-mail. Разгледайте и специалните категории:

Картички за Рожден Ден за Жена

Картички за Рожден Ден с Цветя

Картички за Рожден Ден за Дете

Картички за Рожден Ден за Мъж

Пожелания за Рожден Ден

Честит рожден ден

Картички и Пожелания за Рожден ден


Рожденият ден е най-специалният ден в годината за всеки един от нас, не по-малко специален е и денят в който нашите близки празнуват своя рожден ден, а за да направим денят им още по-специален е нужно да изкажем нашите най-топли, сърдечни поздрави и пожелания.

Във времето на високи технологии, освен по телефона, може да изпратите вашите поздрави по e-mail или facebook с оригинална картичка и нашият сайт Ви дава именно тази възможност, със стотиците картички за рожден ден, които сме публикували тук. Освен картичките в главната категория за рожден ден, имаме и отделни под категории със специализирани картички за рожден ден за мъж, жена, дете или юбилей, които ще намерите тук

И запомнете нещо от нас - именно по пожеланието и неговата искреност ще различите близките си от познатите, защото всеки може да купи скъп подарък за няколко минути, но не всеки ще отдели време за да Ви подари емоция от уникално и искрено пожелание. Разбира се има хора, които нямат дар слово и могат да минат само с думите "Честит Рожден Ден", но ключовата дума тук е искреността, която няма как да не различите в погледа им.

Aко и вие сте от хората които нямат дар слово, но въпреки това искат да почерпите идеи за оригинални пожелания за рожден ден, освен стотиците картички с пожелания, които сме публикували и публикуваме ежедневно на сайта, може да разгледате и категорията ни в блога с пожелание за рожден ден като натиснете тук

Популярни Картички с Пожелание за Рожден ден

Честит Рожден Ден!

Картичка за Рожден Ден

Честит Рожден Ден!

Картичка за Рожден Ден за Жена

Както сами виждате, най-популярните картички, са тези споделяни за жени (малко по-надолу в статията ще споделим още интересни картички за рожден ден на жена.), но за да уважим и по-силния пол, ще споделим и популярни картички за мъже:

Картички за рожден ден за мъж:

Когато избирате картичка или пишете пожелание за мъж е добре освен здраве, да се наблегне на едно от по-типичните неща, които присъстват в поздравителните картички за рожден ден за мъже - успех, коли, ако мъжът е свободен - любов и не на последно място - картичката или вашето пожелание за рожденика може да бъде забавно! Ето някои интересни примера:

В сайта ни има цяла отделна категория с картички за рожден ден за мъж - може да я посетите като натиснете тук.

Картички за рожден ден за жена:

Важно: Всички картички в нашия сайт са уникални и създадени от нашия екип, може да ги сваляте и споделяте в социалните мрежи с нетърговска цел. Ако все пак искате да ги качите във Вашия сайт, който е комерсиален, това може да стане при поставяне на обратна връзка и упоменаване на източника: kartichki.bg