Картички за Рожден ден

2024 нови Картички за Рожден ден. Поздравете ваш приятел за неговия рожден ден с картичка и пожелание, които може да споделите във фейсбук или изпратите по e-mail.

Разгледайте и специалните категории:

Картички за Рожден Ден за Жена

Картички за Рожден Ден с Цветя

Картички за Рожден Ден за Дете

Картички за Рожден Ден за Мъж

Пожелания за Рожден Ден

Картичка - Честит рожден ден

Забавни Картички за Рожден Ден

забавна картичка за рожден ден за жена

Ако търсите забавна и закачлива картичка, с която да поздравите близък до сърцето Ви човек, разгледайте новата категория забавни картички с поздрав за рожден ден:

Забавни Картички за Рожден Ден

Картички и Пожелания за Рожден ден


kartichka za rojden den za jena

Рожденият ден е най-специалният ден в годината за всеки един от нас, не по-малко специален е и денят в който нашите близки празнуват своя рожден ден, а за да направим денят им още по-специален е нужно да изкажем нашите най-топли, сърдечни поздрави и пожелания.

Във времето на високи технологии, освен по телефона, може да изпратите вашите поздрави по e-mail или facebook с оригинална картичка и нашият сайт Ви дава именно тази възможност, със стотиците картички за рожден ден, които сме публикували тук. Освен картичките в главната категория за рожден ден, имаме и отделни под категории със специализирани картички за рожден ден за мъж, жена, дете или юбилей, които ще намерите тук

И запомнете нещо от нас - именно по пожеланието и неговата искреност ще различите близките си от познатите, защото всеки може да купи скъп подарък за няколко минути, но не всеки ще отдели време за да Ви подари емоция от уникално и искрено пожелание. Разбира се има хора, които нямат дар слово и могат да минат само с думите "Честит Рожден Ден", но ключовата дума тук е искреността, която няма как да не различите в погледа им.

Aко и вие сте от хората които нямат дар слово, но въпреки това искат да почерпите идеи за оригинални пожелания за рожден ден, освен стотиците картички с пожелания, които сме публикували и публикуваме ежедневно на сайта, може да разгледате и категорията ни в блога с пожелание за рожден ден като натиснете тук

Популярни Картички с Пожелание за Рожден ден

Честит Рожден Ден!

стилна картичка за рожден ден

Честит Рожден Ден!

Честит Рожден Ден! Пожелавам ти Безгрижни Дни

Честит Рожден Ден!

Картичка за Рожден Ден за Жена

Както сами виждате, най-популярните картички, са тези споделяни за жени (малко по-надолу в статията ще споделим още интересни картички за рожден ден на жена.), но за да уважим и по-силния пол, ще споделим и популярни картички за мъже:

Картички за рожден ден за мъж:

Забавна картичка за рожден ден на мъж

Когато избирате картичка или пишете пожелание за мъж е добре освен здраве, да се наблегне на едно от по-типичните неща, които присъстват в поздравителните картички за рожден ден за мъже - успех, коли, ако мъжът е свободен - любов и не на последно място - картичката или вашето пожелание за рожденика може да бъде забавно! Ето някои интересни примера:

В сайта ни има цяла отделна категория с картички за рожден ден за мъж - може да я посетите като натиснете тук.

Картички за рожден ден за жена:

Важно: Всички картички в нашия сайт са уникални и създадени от нашия екип, може да ги сваляте и споделяте в социалните мрежи с нетърговска цел. Ако все пак искате да ги качите във Вашия сайт, който е комерсиален, това може да стане при поставяне на обратна връзка и упоменаване на източника: kartichki.bg

Защо подаряваме картички за рожден ден?

Подаряването на картичка за рожден ден е важна и традиционна част от празненството. Ето някои от причините защо картичките за рожден ден са важни и не трябва да бъдат пропускани, особено ако рожденикът е Ваш близък:

Изразяване на пожелание: Картичките за рожден ден позволяват на хората да изразят своите пожелания и поздравления към рожденика. Това е начин да покажете, че мислите за него и се радвате на неговия специален ден.

Личен жест: Писмените поздравления в картичката могат да бъдат много лични и специални. Те показват, че сте отделели време и внимание, за да направите нещо уникално за рожденика.

Запазване на спомени: Картичките за рожден ден често се запазват като спомен празнуващия. Те могат да бъдат съхранявани и разглеждани и след години. А какво по-приятно някой да се умили от пожеланието което сте му отправили, особено след десетина години.

Традиция: Подаряването на картичка за рожден ден е дълбоко закоренена традиция в много култури. Може да разглеждате картичката и като средство за поддържане на културния обичай.

Усещане: Получаването на картичка за рожден ден кара рожденика да се чувства особено важно. Този жест подчертава специалната роля на деня и на лицето, което го отбелязва.

В крайна сметка, картичките за рожден ден предоставят възможност за изразяване на любов, благопожелания и внимание към близкия човек, който празнува рождения си ден, и затова те са важни и определено е редно да отделите малко време за да завършите подаръка си с оригинална картичка. За да Ви улесним, освен картичките, които може да споделите във Facebook профила на Ваш близък или изпратите по Viber / Messenger, ето няколко идеи за пожелания за рожден ден, които да Ви вдъхновят, ако искате да напишете собственоръчно Вашата картичка:

Ето няколко идеи за пожелания за рожден ден, които може да използвате да вдъхновят Вашите поздравления:

  1. "Честит рожден ден! Нека този ден бъде изпълнен с радост, щастие и неизмерими моменти на удоволствие."
  2. "Пожелавам ти здраве, успехи и безброй усмивки в този нов годишен цикъл на живота ти. Честит рожден ден!"
  3. "Да прекараш рождения си ден по начина, по който искаш и да постигнеш всичко, за което мечтаеш. Честит празник!"
  4. "С пожелания за много любов, вдъхновение и късмет в живота. Честит рожден ден!"
  5. "Нека новата година от живота ти бъде пълна със смелост и постижения. Честит рожден ден!"
  6. "Рождените дни са като брилянтите - те правят живота по-скъпоценен. Нека твоят ден бъде бляскав и специален!"
  7. "Честит рожден ден на най-страхотната/най-страхотния човек! Ти заслужаваш само най-доброто."
  8. "С пожелание за много моменти на радост, удовлетворен живот и най-щастливите мигове. Честит рожден ден!"
  9. "Нека всички твои мечти се сбъднат и животът ти бъде изпълнен с удовлетворение и спокойствие. Честит рожден ден!"
  10. "На този специален ден, нека обичта и благословията на всички около теб да те обради. Честит рожден ден!"

Съчетайте тези идеи с лични допълнения и се уверете, че пожеланията Ви са искрени и подходящи за лицето, чийто рожден ден отбелязвате.
Успех!