Оригинални, достъпни и интересни идеи за подаръци за всеки повод

Предстои Ви да сте гост на рожден ден или имен ден? Колебаете се как да изненадате любим човек или приятел за предстоящ повод или дори без повод? Искате да изберете оригинален и същевременно достъпен подарък? Защо не разгледате стотиците предложения на промоционални оферти в www.Grabo.bg ? - Веднага след закупуване, трябва само да принтирате или изпратите ваучера по e-mail и за по-малко от 5 минути сте избрали изгоден и оригинален подарък!

 

Ето Най-предпочитаните Идеи за подаръци подходящи, както за мъже така и за жени:

 

Билети за театър с 50% намаление

Цените на билетите от грабо са на цени между 7 и 10 лева. Подарете незабравимо културно изживяване.

Масаж или SPA Процедурa с до 70% намаление

Страхотна изненада за хората, които обичат да се глезят или пък винаги им се е искало да го направят..

Екстремни Изживявания до - 80%

Подарете незабравимо изживяване, като тандемен полет с парапланер, панорамно издигане с балон, каране на АТВ, джет или моторна шейна и още..

Почивки с намаление до - 60%

Подарете страхотна почивка или уикенд за двама на романтично и живописно място с цени започващи от 40 лева.

 

Мога ли да открия подарък за всеки в Grabo?

 

Отговорът е ДА! В Grabo.bg бихте могли да намерите нещо интересно и подходящо за всяка възраст и всеки пол – жени, деца, мъже, тийнеджъри, та дори и любимите баба и дядо. Grabo.bg може да Ви вдъхнови да направите неподозирана изненада и за любимия човек, точно когато най-малко може да очаква, на изключително изгодна и достъпна цена. Grabo.bg предлага оферти с намаления от 50% до 80% в множество категории – предложения за ресторанти и клубове, фитнес клубове, хотели, екскурзии, почивки, разкрасителни процедури в студиа за красота, масажи, автомобилно обслужване и аксесоари, театрални постановки, уроци и още много забавления, приключения и изненади за повод или без.

 

Много често сме поканени на рожден ден или имен ден, а избора на подарък сме оставили за последия момент. В забързаното работно ежедневие трудно ни остава време за обикаляне по магазините и търсене на подходяща изненада. Често искаме да подарим не нещо материално, а спомен, изживяване и емоция, които да останат незабравими. И всички тези условия да се поберат в подарък, който да е на достъпна цена... Точно тук наш верен помощник в избора е Grabo.bg.

 

Как работи Grabo.bg и кога мога да се възползвам от закупения ваучер?

 

Grabo.bg е интернет платформа за групово пазаруване, която предоставя оферти с голямо процентно намаление от цената за определен период от време, в който офертата може да бъде закупена. След закупуването на избраната от Вас оферта, тя автоматично се трансформира във Ваучер, който се появява във Вашия профил. Всеки закупен от Вас Ваучер има уникален идентификационен код. Ваучерът можете да свалите и разпечатате на хартия или да запазите в телефона си. Много често от вече закупената оферта можете да се възползвате веднага, като търговския партньор, предоставящ офертата ясно е описал сроковете и условията за ползване. Избирате бързо, плащате малко и подарявате уникално изживяване !

 

НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА ДА ПОСЕТИТЕ ГРАБО И ИЗБЕРЕТЕ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК